|
HOME / topics /
TOPIC: Systemisch Werken

Reviews van opdrachtgevers

1-9-2021 Als trainer ervaar ik veel verschillende organisaties met eigen vraagstukken. Soms mondt dat uit in een training van een dag en soms in een trainingsprogramma van een jaar. Ik doe mijn uiterste best om elke traning zoveel mogelijk samen met de opdrachtgever en direct betrokkenen op maat te ontwerpen. Voor mij en voor de deelnemers werkt dat uiteindelijk het beste wat ook blijkt uit de reviews die ik na afloop ontvang.

reviews trainingenHendrik-Jan Trooster
Lees meer >
Deel: 

Fijne terugkoppeling opdrachtgever

25-1-2021  De Kracht van Systemisch Werken
Soms heb je zo'n bijzonder moment. Vandaag had ik er zo eentje. Ik werd gebeld door een opdrachtgever waar ik enige tijd geleden een opdracht voor had uitgevoerd. Het betrof een veranderingsproces waarbij een team gevormd werd met mensen uit verschillende teams. 
Lees meer >
Deel: 

De wetmatigheden van het nieuwe opstellen

15-12-2020 Ik heb de jaaropleiding Opstellingen gevolgd bij De Academie voor Opstellingen onder leiding van Hylke Bonnema. Daar heb ik bijzonder veel aan gehad voor mijn ontwikkeling als mens in mijn dagelijks leven en ook voor mijn professionale rol als coach, adviseur en trainer. Het klinkt raar, maar ik ben minder hard gaan werken.

Door: Hendrik-Jan Trooster
 
Lees meer >
Deel: