|
HOME / seeds
Seeds

Organisatieopstelling Social Work

20-11-2018 Op dinsdag 20 november a.s. van 13.00-17.00 uur begeleid ik, Hendrik-Jan Trooster, een organisatieopstelling voor iedereen van SPH, MWD en CMV die het gezamenlijke proces naar Social eens van een geheel andere kant willen beleven.We doen dat in De Burght in Amsterdam en je kunt je opgeven via het linkje in de mail. Doe dat uiterlijk 13 november a.s. Lees meer >
Deel: 

De wetmatigheden van het nieuwe opstellen

30-10-2018 In 2017 heb ik de jaaropleiding gevolgd bij De Academie voor Opstellingen onder leiding van Hylke Bonnema. Daar heb ik bijzonder veel aan gehad voor mijn ontwikkeling als mens in mijn dagelijks leven en ook voor mijn professionale rol als adviseur en trainer. Het klinkt raar, maar ik ben minder hard gaan werken.

Door: Hendrik-Jan TroosterLees meer >
Deel: 

Reviews van opdrachtgevers

20-10-2018 Als trainer ervaar ik veel verschillende organisaties met eigen vraagstukken. Soms mondt dat uit in een training van een dag en soms in een trainingsprogramma van een jaar. Ik doe mijn uiterste best om elke traning zoveel mogelijk samen met de opdrachtgever en direct betrokkenen op maat te ontwerpen. Voor mij en voor de deelnemers werkt dat uiteindelijk het beste wat ook blijkt uit de reviews die ik na afloop ontvang.

reviews trainingenHendrik-Jan Trooster
Lees meer >
Deel: 

Fijne terugkoppeling opdrachtgever

20-10-2018  “De Kracht van Systemisch Werken" | door: Hendrik-Jan Trooster | 2018
Soms heb je zo'n bijzonder moment. Vandaag had ik er zo eentje. Ik werd gebeld door een opdrachtgever waar ik een jaar geleden een opdracht voor had uitgevoerd. Het betrof een veranderingsproces waarbij een team gevormd werd met mensen uit verschillende teams. 
Lees meer >
Deel: