|
HOME / Partners

Partners


Dutch Training Professionals is in april 2008 opgericht door Bas van Riet als de Linkedin groep voor training professionals in Nederland. Vanaf de start is de groep gestaag uitgegroeid tot de meest actieve online groep met inmiddels 12.000+ leden die kennis en ervaring uitwisselen binnen het vakgebied Training & Coaching. Het netwerk bestaat uit een diversiteit aan professionals en specialisten op het gebied van trainen, coachen, leren en persoonlijke ontwikkeling. Bas van Riet startte vervolgens 3 jaar later naast de linkedingroep ook de website www.dutchtrainingprofessionals.nl, die een zeer populaire website onder trainers en coaches in Nederland is geworden. Trainers, coaches en opleiders bezoeken de site bijvoorbeeld om tips, boeken, werkvormen filmpjes en inspiratie te vinden .

2013 een belangrijk jaar
Na het opbouwen, uitbreiden en kwalitatief onderhouden van het professionele netwerk was het in 2013 tijd voor de volgende stap namelijk de de oprichting van Dutch Training Professionals B.V. Samen met Leopold van Oosten, eigenaar van internetbureau PitGroup uit Amsterdam, expert op het gebied van online platforms en online marketing is er in 2013 keihard gewerkt aan het nieuwe DTP. Na een metamorfose van de website is er een professioneel multisided platform onstaan met aan de ene kant een kennisbank en aan de andere kant een matchingsplatform. DTP matched vanaf de zomer van 2013 dus ook zakelijke opdrachtgevers aan de beste zelfstandige trainers voor de beste prijs. De visie van DTP is dat de kwaliteit van de trainer het verschil maakt, en niet het trainingsprogramma zelf. DTP hanteert een streng selectiebeleid om zo alleen de allerbeste trainers via haar platform te matchen aan opdrachtgevers. Rizoom BV is co-founder van DTP.

Meer informatie over Dutch Traning Professionals.Stade Advies is een landelijk opererend adviesbureau voor maatschappelijke ontwikkeling dat op een breed vlak een bijdrage wil leveren aan de kwaliteit van samenleven. Stade Advies onderscheidt zich door grote veldkennis, realistische adviezen en betrokken adviseurs. De aanpak is deskundig, klantgericht en professioneel.ruim dertig adviseurs werken onder andere mee aan verbetering van welzijnsbeleid, leefbaarheid en veiligheid, subsidie- en inkoopbeleid, jeugdbeleid, stedelijke vernieuwing, openbaar bestuur, zorg en maatschappelijk ondernemerschap. Ze doen dat door middel van advisering, beleidsimplementatie, onderzoek, coaching, interim management, scholing en training. Opdrachtgevers zijn overheden, maatschappelijke ondernemingen en vrijwilligersorganisaties.
Meer informatie over Stade Advies.
 
Kennispraktijk is een onderzoek- & adviesbureau dat werkzaam is binnen de sectoren sport, onderwijs, gezondheid en fitness. Zij hebben een passie voor verbinden en zijn sterk in lokaal maatwerk toegepast op de praktijk. Kennispraktijk heeft de expertise in huis voor onderzoek en effectmetingen, de ontwikkeling van (beweeg)interventies, adviestrajecten, schrijven van sportbeleidsplannen en het trainen en coachen van leidinggevenden en professionals.
Meer informatie over Kennispraktijk


FranklinCovey in Amersfoort is de Nederlandse vertegenwoordiging van de wereldwijde advies- en trainingsorganisatie van Stephen R. Covey. Wij werken op basis van de leiderschaps- en effectiviteitsfilosofie van de beide oprichters: Stephen R. Covey en Hyrum Smith.
De naam FranklinCovey is midden jaren '90 ontstaan na de fusie tussen het Stephen Covey Leadership Center en Franklin Quest. Beide organisaties zijn begin jaren '80 ontstaan en hielden zich bezig met effectiviteit en leiderschap. Door de fusie ontstond een combinatie die 'the best of both worlds' samen bracht: de filosofie van Stephen R. Covey en de praktische hulpmiddelen zoals de planners van Franklin Quest. 
Meer informatie over FranklinCovey Nederland.


Click F1 is de zusterorganisatie van Rizoom B.V. en inspireert met creatieve en effectief gebleken projecten en programma’s kinderen en jongeren om zich verder te ontwikkelen en te versterken. Daarbij maken we gebruik van cultuur, sport en media in de meest brede zin. Dit doen wij in opdracht van overheden, het maatschappelijk middenveld en het bedrijfsleven, zowel op eigen initiatief als in coalitie. Voor werken wij met de beste partners die specifieke kennis en directe verbindingen hebben met de doelgroep. Onze inspanningen blijven niet onopgemerkt, getuige de kwaliteitsprijzen die wij in ontvangst mochten nemen voor een aantal van onze projecten. 
Meer informatie over Click F1.