|
HOME / Sociaal Ondernemen / Sociaal Ondernemen

Sociaal Ondernemen

Sociale ondernemers nemen verantwoorde risico’s om hun doelstellingen te realiseren en doen dat op een financieel duurzame manier. Zij benoemen net als 'gewone' ondernemers meetbare doelen op maatschappelijk (sociaal/ecologisch) en financieel gebied. 

Ze meten wat ze bereiken en met hun inspanningen zetten zij zich in om zichzelf en de wereld om zich heen stukje bij beetje  leefbaarder en leuker te maken voor iedereen. 

Via co-creatie met betrokken partners en potentiele klanten ontwikkelen wij verschillende trainingen en werkvormen rond sociaal ondernemen. In synergie met elkaar en met onze omgeving komen we zo tot de mooiste verbindingen. Dat levert bijzondere en waardevolle nieuwe producten op die er echt toe doen.

Momenteel werken we samen met de  Kennispraktijk rond ondernemendheid in de Sport en met de afdeling Cultureel Maatschappelijke Vorming (CMV) van de Hoge School van Amsterdam (HvA) aan een nieuw excellentieprogramma voor onderscheidende studenten op het het vlak van sociaal ondernemen, een vakgebied dat in alle sectoren in opkomst is.   

Neem voor meer informatie contact op met: Hendrik-Jan Trooster