|
HOME / seeds
Seeds

Familieopstellingen op Texel

27-2-2021 Op zaterdag 27 februari 2021 kun je deelnemen aan hele dag rond familieopstellingen op een mooie buitenlocatie op Texel. S'ochtends op zoek naar de kernvraag, 's middags de opstelling op basis van die vraag.
Deze dag wordt in samenwerking met Annemarie Swart van het Swarteschaap op Texel aangeboden.
Hier vind je meer informatie en kun je je opgeven en hier kun je je opgeven.

Lees meer >
Deel: 

Organisatie opstelling

10-3-2020 Organisatieopstellingen vormen een mooie en snelle manier om diepliggende verstoringen in een organisatie aan de oppervlakte te brengen en daarmee zichtbaar te maken. In samenwerking met Dutch Training Professionals wordt dit aangeboden. Meer weten, bekijk hier de video. Lees meer >
Deel: 

De wetmatigheden van het nieuwe opstellen

21-2-2020 Ik heb de jaaropleiding Opstellingen gevolgd bij De Academie voor Opstellingen onder leiding van Hylke Bonnema. Daar heb ik bijzonder veel aan gehad voor mijn ontwikkeling als mens in mijn dagelijks leven en ook voor mijn professionale rol als coach, adviseur en trainer. Het klinkt raar, maar ik ben minder hard gaan werken.

Door: Hendrik-Jan Trooster
 
Lees meer >
Deel: 

Reviews van opdrachtgevers

14-2-2020 Als trainer ervaar ik veel verschillende organisaties met eigen vraagstukken. Soms mondt dat uit in een training van een dag en soms in een trainingsprogramma van een jaar. Ik doe mijn uiterste best om elke traning zoveel mogelijk samen met de opdrachtgever en direct betrokkenen op maat te ontwerpen. Voor mij en voor de deelnemers werkt dat uiteindelijk het beste wat ook blijkt uit de reviews die ik na afloop ontvang.

reviews trainingenHendrik-Jan Trooster
Lees meer >
Deel: 

Fijne terugkoppeling opdrachtgever

24-1-2020  De Kracht van Systemisch Werken
Soms heb je zo'n bijzonder moment. Vandaag had ik er zo eentje. Ik werd gebeld door een opdrachtgever waar ik een jaar geleden een opdracht voor had uitgevoerd. Het betrof een veranderingsproces waarbij een team gevormd werd met mensen uit verschillende teams. 
Lees meer >
Deel: